‘Liverpool reserveert 50 miljoen euro voor PSV-speler’

Liverpool wil deze zomer opnieuw toeslaan voor een speler van PSV. Waar ze in de winter toesloegen voor Cody Gakpo moet in de zomer middenvelder Ibrahim Sangaré de overstap gaan maken naar de Premier League.

Volgens Football Insider is de clubleiding van de tobbende Reds bereid om 45 miljoen Britse pond (omgerekend ruim vijftig miljoen euro) neer te tellen voor de fysiek ijzersterke speler.

Al valt dat nog wel te betwisten, want het Eindhovens Dagblad schreef al eens dat er een afkoopsom van 32,5 miljoen euro in het contract van Sangaré zou staan. Drie jaar terug kwam hij nog voor zo’n zeven miljoen euro over van Toulouse, dus er lonkt sowieso een megawinst voor de Brabanders.

Het bericht ‘Liverpool reserveert 50 miljoen euro voor PSV-speler’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *