‘Lionel Messi maakt keuze en vertrekt bij Paris Saint-Germain’

Lionel Messi vertrekt aan het einde van het seizoen bij Paris Saint-Germain. Volgens het medium L’Equipe heeft de Argentijn deze keuze gemaakt. Hij loopt aan het einde van het seizoen uit zijn contract.

Aanvankelijk leken beide partijen af te stevenen op een verlengde samenwerking, aangezien de 35-jarige aanvaller steeds beter zijn draai leek te vinden. Na het voor hem bijzondere WK in Qatar zit de klad er echter in. De ploeg van coach Christophe Galtier worstelt in de Ligue 1 en in de Champions League was Bayern München een paar maatjes te groot.

Daarmee komt Messi terug op de mondelinge overeenkomst die vader en belangenbehartiger Jorge Messi in november, tijdens het WK, nog met de Parijzenaars sloot.

Het bericht ‘Lionel Messi maakt keuze en vertrekt bij Paris Saint-Germain’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *