‘Feyenoord brengt op het laatste moment bod uit spits Ignacio Jeraldinho’

Feyenoord is dichtbij het aantrekken van de centrale verdediger Marcos Senesi maar nu willen ze ook op het laatste moment een spits binnenhalen. Volgens het medium France Footbal hebben de Rotterdammers een bod uitgebracht op Ignacio Jeraldinho van Audax Italiano La Florida.

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

Naar verluidt wil technisch directeur Sjaak Troost ongeveer 1,5 miljoen euro betalen voor zijn nieuwe target, die in ieder geval al een stuk goedkoper is dan de bovengenoemde twee opties. Jeraldinho is een 23-jarige Chileen die in het voorbije voetbalseizoen negen keer scoorde in achttien wedstrijden in de Primera División de Chile, waarnaast hij drie treffers voorbereidde. In 2015 was de spits al eens dicht bij een transfer naar Europa: hij was er al helemaal uit met het Italiaanse Parma, maar dat moest toen een faillissement aanvragen.

The post ‘Feyenoord brengt op het laatste moment bod uit spits Ignacio Jeraldinho’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!