‘Hirving Lozano blijft onder één voorwaarde bij PSV’

Hirving Lozano heeft dit seizoen grote indruk gemaakt bij PSV. Het moet dan ook raar lopen mocht hij niet vertrekken bij de Eindhovenaren. Wel zal er dan de absolute hoofdprijs betaald moeten worden. De Eindhovenaren beschikken immers niet over zo’n gepeperde bankrekening als Ajax en zijn afhankelijk van spelersverkopen… of er moet een prestigieus eindtoernooi […]

The post ‘Hirving Lozano blijft onder één voorwaarde bij PSV’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Hirving Lozano blijft onder één voorwaarde bij PSV’

Hirving Lozano heeft dit seizoen grote indruk gemaakt bij PSV. Het moet dan ook raar lopen mocht hij niet vertrekken bij de Eindhovenaren. Wel zal er dan de absolute hoofdprijs betaald moeten worden. De Eindhovenaren beschikken immers niet over zo’n gepeperde bankrekening als Ajax en zijn afhankelijk van spelersverkopen… of er moet een prestigieus eindtoernooi […]

The post ‘Hirving Lozano blijft onder één voorwaarde bij PSV’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!