BREAKING: ‘Mogelijk alsnog recordtransfer bij Feyenoord’

Het zou zomaar kunnen dat Feyenoord op korte termijn één van haar sterhouders gaat verliezen. Het Engelse Wolverhampton Wanderers heeft namelijk een oogje op spits Nicolai Jorgensen. De koploper van de Championship beschikt over vele Chinese miljoenen en heeft een nieuwe spits nodig. De Wolves werden al eerder in verband gebracht met de Deense international […]

The post BREAKING: ‘Mogelijk alsnog recordtransfer bij Feyenoord’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BREAKING: ‘Mogelijk alsnog recordtransfer bij Feyenoord’

Het zou zomaar kunnen dat Feyenoord op korte termijn één van haar sterhouders gaat verliezen. Het Engelse Wolverhampton Wanderers heeft namelijk een oogje op spits Nicolai Jorgensen. De koploper van de Championship beschikt over vele Chinese miljoenen en heeft een nieuwe spits nodig. De Wolves werden al eerder in verband gebracht met de Deense international […]

The post BREAKING: ‘Mogelijk alsnog recordtransfer bij Feyenoord’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!