BREAKING: ‘Ajax in gesprek met Fortuna Sittard over Perr Schuurs’

Ajax wil Perr Schuurs overnemen van Fortuna Sittard. Dit weet de Telegraaf te melden. De pas 17-jarige verdediger is daar al de aanvoerder van het team. De 17-jarige verdediger sprak volgens de ochtendkrant vrijdag op De Toekomst met Marc Overmars. Ajax zou ervoor open staan om hem nog een jaar bij zijn club Fortuna te […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BREAKING: ‘Ajax in gesprek met Fortuna Sittard over Perr Schuurs’

Ajax wil Perr Schuurs overnemen van Fortuna Sittard. Dit weet de Telegraaf te melden. De pas 17-jarige verdediger is daar al de aanvoerder van het team. De 17-jarige verdediger sprak volgens de ochtendkrant vrijdag op De Toekomst met Marc Overmars. Ajax zou ervoor open staan om hem nog een jaar bij zijn club Fortuna te […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!