‘Ajax heeft Davinson Sanchez laten weten hem niet te willen laten gaan’

Ajax is niet van plan om Davinson Sanchez zomaar te laten. Dit weet Sky Sports te melden. Tottenham Hotspur heeft 40 miljoen euro voor hem geboden maar dat hebben de Amsterdammers niet geaccepteerd. Naar verluidt moet er meer dan 50 miljoen euro voor hem op tafel gelegd worden. ‘Vorig jaar tekende Sanchez een vijfjarig contract […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Ajax heeft Davinson Sanchez laten weten hem niet te willen laten gaan’

Ajax is niet van plan om Davinson Sanchez zomaar te laten. Dit weet Sky Sports te melden. Tottenham Hotspur heeft 40 miljoen euro voor hem geboden maar dat hebben de Amsterdammers niet geaccepteerd. Naar verluidt moet er meer dan 50 miljoen euro voor hem op tafel gelegd worden. ‘Vorig jaar tekende Sanchez een vijfjarig contract […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Ajax heeft Davinson Sanchez laten weten hem niet te willen laten gaan’

Ajax is niet van plan om Davinson Sanchez zomaar te laten. Dit weet Sky Sports te melden. Tottenham Hotspur heeft 40 miljoen euro voor hem geboden maar dat hebben de Amsterdammers niet geaccepteerd. Naar verluidt moet er meer dan 50 miljoen euro voor hem op tafel gelegd worden. ‘Vorig jaar tekende Sanchez een vijfjarig contract […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Ajax heeft Davinson Sanchez laten weten hem niet te willen laten gaan’

Ajax is niet van plan om Davinson Sanchez zomaar te laten. Dit weet Sky Sports te melden. Tottenham Hotspur heeft 40 miljoen euro voor hem geboden maar dat hebben de Amsterdammers niet geaccepteerd. Naar verluidt moet er meer dan 50 miljoen euro voor hem op tafel gelegd worden. ‘Vorig jaar tekende Sanchez een vijfjarig contract […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!