BREAKING: ‘Wesley Sneijder tekent voor drie jaar bij FC Utrecht’

Een opvallend gerucht is vandaag de wereld ingekomen. Wesley Sneijder zou namelijk naar FC Utrecht verkassen. Dit weet de behangkoming John van Zweden te melden. De 33-jarige middenvelder is clubloos nadat zijn contract bij Galatasaray onlangs werd ontbonden. De kleine middenvelder wordt nu met meerdere clubs in verband gebracht. Zo kan hij bijvoorbeeld naar Amerika, […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BREAKING: ‘Wesley Sneijder tekent voor drie jaar bij FC Utrecht’

Een opvallend gerucht is vandaag de wereld ingekomen. Wesley Sneijder zou namelijk naar FC Utrecht verkassen. Dit weet de behangkoming John van Zweden te melden. De 33-jarige middenvelder is clubloos nadat zijn contract bij Galatasaray onlangs werd ontbonden. De kleine middenvelder wordt nu met meerdere clubs in verband gebracht. Zo kan hij bijvoorbeeld naar Amerika, […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *