OFFICIEEL: Ajax contracteert speler van Vitesse

Ajax heeft een speler overgenomen van Vitesse. Doelman Issam El Maach tekent een contract voor twee seizoenen bij de Amsterdammse grootmacht. Dit meldt de club vandaag via haar digitale huis. El Maach reageert op de clubwebsite van Ajax: “Dit is een droom die uitkomt. Ik ben mijn hele leven al Ajax-fan geweest, dus dat ik […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
OFFICIEEL: Ajax contracteert speler van Vitesse

Ajax heeft een speler overgenomen van Vitesse. Doelman Issam El Maach tekent een contract voor twee seizoenen bij de Amsterdammse grootmacht. Dit meldt de club vandaag via haar digitale huis. El Maach reageert op de clubwebsite van Ajax: “Dit is een droom die uitkomt. Ik ben mijn hele leven al Ajax-fan geweest, dus dat ik […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!