Frank de Boer hoopt op terugkeer bij Ajax

Frank de Boer werd gisteren uitgezwaaid door de aanhang van Ajax. Van 2011 t/m 2015 was hij in dienst als hoofdtrainer van de Amsterdammers. In die periode werd hij maar liefst vier maal kampioen van Nederland. ‘Het voelt vertrouwd, ik heb al allemaal bekende gezichten gezien’, zei De Boer. ‘Of ik ooit terug kom hier? […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frank de Boer hoopt op terugkeer bij Ajax

Frank de Boer werd gisteren uitgezwaaid door de aanhang van Ajax. Van 2011 t/m 2015 was hij in dienst als hoofdtrainer van de Amsterdammers. In die periode werd hij maar liefst vier maal kampioen van Nederland. ‘Het voelt vertrouwd, ik heb al allemaal bekende gezichten gezien’, zei De Boer. ‘Of ik ooit terug kom hier? […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *